Wél een Spoelepark, geen verkavelingen

Groen- sp.a wil de open ruimte voluit beschermen en de ruimtelijke ordening weer overnemen van de bouwpromotoren.

  • In het nieuwe stadsbestuur willen Groen en sp.a alle mogelijke partners samenbrengen om samen met de inwoners een beleid uit te werken dat de ruimte beschermt.
  • Groen-sp.a engageert zich om tegen 2024 elke bijkomende m2 verharding te compenseren met een m2 ontharding en om open ruimte te beschermen. Dat doen we altijd in overleg met de buurtbewoners.
  • We ontwikkelen geen nieuwe woonuitbreidingsgebieden. Nee, we gaan voluit voor de realisatie van het Spoelepark en behouden de open ruimte in Eksaarde, tussen het dorp en de Weehaagstraat. 
  • Grootschalige bouwprojecten krijgen strikte voorwaarden opgelegd voor energie, groen in de buurt en slimme mobiliteit.

Wél Spoelepark – géén verkavelingen

Groen- sp.a wil de open ruimte voluit beschermen en de ruimtelijke ordening weer overnemen van de bouwpromotoren. – In het nieuwe stadsbestuur willen Groen en sp.a alle mogelijke partners samenbrengen om samen met de inwoners een beleid uit te werken dat de ruimte beschermt. – Groen-sp.a engageert zich om tegen 2024 elke bijkomende m2 verharding te compenseren met een m2 ontharding en om open ruimte te beschermen. Dat doen we altijd in overleg met de buurtbewoners. – We ontwikkelen geen nieuwe woonuitbreidingsgebieden. Nee, we gaan voluit voor de realisatie van het Spoelepark en behouden de open ruimte in Eksaarde, tussen het dorp en de Weehaagstraat. – Grootschalige bouwprojecten krijgen strikte voorwaarden opgelegd voor energie, groen in de buurt en slimme mobiliteit.

Slået op af Groen-sp.a Lokeren i Lørdag den 6. oktober 2018